Cantonk – системи за видеонаблюдение от лидера на пазара

Posted by System Administrator 17/12/2018 0 Comment(s)

 

 


 

 

Видеонаблюдението е вече обичаен начин за охрана и гарантиране сигурността на стопански и обществени обекти и жилища. За изграждането му е необходима специализирана техника, която осигурява добро качество на изображението, защита и съхранение на данните и лесен достъп до тях по всяко време.

Признат производител на системи за видеонаблюдение на световния пазар е Cantonk.

 

 

История на компанията

 

Cantonk Corporation Limited е сред световните лидери в производството на професионална техника за видеонаблюдение. Историята ѝ започва през 2008 година с малка фабрика в големия промишлен център Гуанджоу, провинция Гуандун, Китай, а името ѝ идва от старото име на Гуанджоу – Кантон.

 

  • През 2010 във фабриката започва работа първата SMT линия. Тя осигурява миниатюризация на електронните елементи с изключително високо качество.
  • През 2014 Cantonk създава своя център за научноизследователска и развойна дейност, защитава първия си сертификат по ISO и въвежда ERP система за контролиране на качеството.
  • През 2016 година компанията вече се радва на световна слава и става партньор на Sony Semiconductor Solutions Corporation.
  • На следващата 2017 е призната за един от водещите професионални OEM/ODM производители.

 

 

Днес Cantonk е един от надеждните производители на системи за видеонаблюдение в света

 

През 2018 Cantonk вече разполага с над 52 000 кв. м производствена площ и над 2000 служители. Заводите имат защитен сертификат по ISO 9001:2015. Продуктите преминават сертифициране за съответствие на качеството (CE, FCC и RoHS). Изделията – над 500 000 месечно са само камерите – се изнасят в повече от 150 страни. Компанията е лидер на пазарите в Европейския съюз и САЩ, като около 50% от общата продукция е предназначена за Европа и около 20% – за Северна Америка.

 

 

Ключът е в непрекъснатото развитие и усъвършенстване

 

Бързото си развитие и високия си пазарен дял в световен мащаб китайският производител дължи на задълбочената изследователска и научна дейност, която осъществява. Тя е насочена към постигане на надеждни технически решения за повишаване на функционалността и сигурността на крайния продукт. Cantonk инвестира в иновации и развитие на всички видове OEM/ODM услуги и си партнира с над 300 утвърдени фирми от цял свят. Съсредоточена е върху създаването и усъвършенстването на качествени високотехнологични продукти, осигуряващи перфектните решения за видеонаблюдение. Стреми се да отговори на специфичните потребности на различните пазари, което ѝ осигурява сериозни предимства пред преките ѝ конкуренти и я превръща в надежден цифров доставчик на решения за сигурност от световна величина.

 

Непрекъснатото техническо усъвършенстване на производствената база е съпроводено с постоянна квалификация и преквалификация на служителите и с повишаване на производителността. Основополагащ принцип за Cantonk е пълната удовлетвореност на клиентите, партньорите и служителите ѝ.

 

Въведената ERP система прецизира процесите на постоянен качествен контрол и пълна проследимост от суровината до пласмента на готовите изделия. Продуктите на компанията са с висока потребителска стойност и конкурентна цена.

 

Една от отличителните характеристики на Cantonk е екологичността на производството в заводите ѝ и отговорната политика по опазване на природната среда.

 

Предлагаме ви богат избор на камери и системи за видеонаблюдение Cantonk

Cantonk предлага цялостни решения за гарантиране на сигурността, включително системи за противопожарна безопасност. В портфолиото на китайския производител ще откриете всичко, което ви е нужно за ефективно видеонаблюдение – аналогови и цифрови видеокамери, HD-аналогови камери, мрежови камери, WIFI камери и аксесоари, PIR комплекти, PTZ и др. С отлични показатели са също предлаганите от Cantonk DVR (цифрови видеорекордери), XVR (хибридни видеорекордери) и NVR (мрежови видеорекордери).

 

Когато са ви нужни водоустойчиви инфрачервени камери, скрити или миниатюрни камери, bullet камери и куполни камери, устройства за специални цели – ние можем да удовлетворим всичките ви потребности с изделията на Cantonk.

 

 

 

Свържете се с нас!

 

 


 

 

Автор: Иванка Могилска - http://mogilska.com

 

 

Loading...
Loading...