Уважаеми посетители,


Нашият онлайн магазин е организиран така, че можете да ни посещавате и поръчвате стоки, без да се регистрирате и давате лична информация. 


В случаите, когато заявите желание да ви предоставим продуктите и услугите, които искате да закупите, ние имаме нужда от информация за Вас и настоящата декларация за поверителност описва събирането на данни и употребата им в такива случаи. 

Настоящата декларация за поверителност се отнася за използване услугите на електронния магазин с домейн адрес „https://maxmira.net/”, собственост на фирма Макс Мира Нет ЕООД


Макс Мира Нет ЕООД се ангажира да гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите онлайн посредством попълнени заявки за регистрация или подадени електронни съобщения с ваши данни на сайта ни. Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация, съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред. Макс Мира Нет ЕООД няма да предоставя събраната статистическа информация за посещаемостта на сайта на трети лица (като рекламодатели/рекламни агенции, които водят статистика за кликванията върху техните рекламни банери и линкове). Макс Мира Нет ЕООД може да изготвя и обработва информацията от потребителите единствено за изготвяне на вътрешна статистика за фирмените нужди, както и за целите на маркетинговата политика на фирмата. 


Предоставените от Вас лични данни изисквани в полетата за регистрация на потребител са информация, която служи за вашата идентификация единствено на електронния магазин „https://maxmira.net/”, т.е. име, фамилия, адрес, имейл адрес, телефон. Ние не събираме лични данни, освен ако вие не ги заявите в конкретни случаи, например, когато поръчвате продукти. Потребителите на онлайн магазина ни са наши клиенти и ние защитаваме личните им данни. Използваме тези данни да разберем вашите нужди и интереси и да ви обслужваме по-добре. Освен информацията, предоставена от Вас, може да събираме и други данни по време на вашето посещение на сайта ни, като използваме инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други подобни. Цялата информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на ваше евентуално запитване или да ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес. Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от Вас продукт или на законно-упълномощените лица. 

Не е позволено непълнолетни лица да дават лични данни в сайта на електронния магазин без разрешението на своите родители или настойници. 


Информацията, която събираме, за да разберем вашите потребности и интереси, ни помага да направим посещението ви последователно и персонализирано. Например, ние може да използваме вашата информация, за да ви:

• помогнем при попълване на поръчка;

• информираме относно продукти или услуги;

• да предоставим услуги и поддръжка;

• известим за нови услуги или стоки;

• предоставим персонализирани промоционални оферти;

• изберем съдържание което да ви бъде показано;

• да обработим плащане на поръчка


Макс Мира Нет ЕООД се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура. 


Декларацията за поверителност на личните данни важи за електронния магазин на Макс Мира Нет ЕООД. Ние не носим отговорност относно защита на личните данни чрез трети лица. При възникнали промени на политиката ни за защита на личните данни, ще оповестим за тях в нашия сайт. 

Настоящата декларация за поверителност е част от общите правила и условия за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България. 


Ако имате въпроси относно личните си данни, моля, не се колебайте да се свържете с нас.